FlightXPress – Januari 2010

De nieuwe uitgave van FlightXPress is weer uit. Het duitstalige flightsim magazin. Een soort thema nummer over de Boeing 727-100. Maar ook nog veel meer andere interessante info. Een overzicht vindt u op de website van FlightXPress. Persoonlijk vind ik de korte info nieuwtjes altijd wel leuk om te lezen. Zie het als een reminder. Een artikel over de SA-315B heli, de Grumman G-21A ‘Goose’. Als freeware het vliegveld Memmingen (EDJA). Een kort review over FlyTampa’s ‘Boston Logan’ van Aerosoft ‘Maldives X’. En nog een aantal leuke scenery’s. Deel 4 van ‘Hoe bouw ik een cockpit’. Wat je al niet met hout kan doen. Ook een mooie uitleg over de MyTraffic 2010 software.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x