FlightXPress – December 2009

FXP-122009Mooi voor het weekend is het duitse flightsim blad FlightXpress weer uitgekomen. Het laatste nummer van dit jaar,  December 2009. Ook weer mooie artikelen. Een review van de software “Heroes over Europe”. Veel actie, maar weinig simulatie. Een mooie toevoeging voor in je flightsim zou je dan zeggen zo op zijn tijd. Interview van PMDG. Voor de Airbus liefhebbers ook een artikel. De feelThere Embraer wordt aan een testvlucht onderworpen. Ook FlightXPress besteed aandacht aan de AirHauler software van Just Flight. Met ook een review van de nieuwe scenery van Eire Sim Dublin. (voor Fs2004). Freeware sceneries worden ook niet vergeten. En ook het vervolg van “Hoe bouw ik een cockpit”. Het krijgt nu echt een serieuze vorm in dit artikel. Meer info via de eerder genoemde link. Veel leesplezier.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x