Flight Illusion – Force Feedback Yoke

ForceFeedbackYokeFlight Illusion werkt momenteel hard aan een Force Feedback Yoke. Deze zal in diverse uitvoeringen op de markt komen. b.v. met een switch voor de autopilot en/of de auto trim. Tijdens het afgelopen FSWeekend werd er al een demo gegeven. De yoke kan ook 180 graden graden. En geeft ook een zekere mate van weerstand bij het ingaan van een scherpe bocht. Het geeft ook de vibratities tijdens het taxieën, je voelt de weerstand toe of af nemen tijdens het trimmen. Al met al een revolutionare ontwikkeling voor de cockpitbouwers. Er is een demo film te downloaden. (helaas MP4 formaat). Meer info op de website van Flight Illusion. Mogenlijk januari 2010 komt deze op de markt.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x