FlightXPress – November 2009

FXP-112009Jawel, mooi voor het weekend is het duitse flightsim blad weer uitgekomen. FlightXpress van November 2009. Het wordt een regenachtig weekend, dus de autopilot aan en eens mooi de artikelen lezen. Zoals een review over de Condor Soaring simulator. Het alternatief voor het zweefvliegen in FSX. Een verhaal over het vliegen in Nepal. Naar de volgende sceneries wordt ook gekeken, Aerosoft Nice X – Kaiman eilanden – FS Global 2010, zelfs een paar freeware sceneries worden er besproken. Ze gaan verder met het deel zelf een cockpit bouwen. En er is een interview met Mathias Röhr van Cockpitsonic. (ook te zien tijdens het FSWeekend). Voor meer over de inhoud van dit magazine, verwijs ik naar deze link.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x