FSWeekend – IVAO demonstratie

logo-IVAO

Het FSWeekend nadert met rasse schreden. Ook dit jaar zal IVAO internationaal vertegenwoordigd zijn in Lelystad 7 & 8 november. Leden van over de hele wereld reizen af naar de provincie Flevoland om dit event mee te maken. Voor het eerst beschikt IVAO dit jaar over een live internet connectie met het IVAO netwerk. Dit betekend concreet dan het gehele weekend de ATC op Schiphol, Lelystad en Amsterdam Radar tussen 10:00 en 17:00 volledig worden verzorgd vanuit het Aviodrome.  Mocht u er dit jaar niet bij kunnen zijn, is het wellicht een goed moment om vanuit de thuis omgeving deel te nemen aan dit evenement. Vliegen kan van en naar Lelystad (VFR) en Schiphol (IFR en VFR).

Naast deze on-line bezigheden zal er dit jaar op beide dagen een paneldiscussie worden gehouden over de toekomst van Flight Simulator. Deelnemers aan deze discussie zijn: Mathijs Kok (Aerosoft, Flight simulator 2012 en Rise of Flight), Francois Dumas (Flightsim.com en FS-Support.com), Arno Gerretsen (NL-2000 scenery design team en FSDeveloper) en IVAO Senior Staffleden. Beide dagen zal deze discussie plaatsvinden in de briefing room van het oude Schiphol gebouw rond de klok van 14:00.

Namens IVAO hopen wij u te mogen ontmoeten 7 of 8 november.

IVAO Public Relations Department

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x