Massive Scenery – America West (FSX)

FSXWesternHet lijkt wel of het uitbrengen van foto/satelliet scenery big business is. Vele software developers hebben het al ontdekt. De meningen van de flightsimmers lopen nogal ver uiteen. Klik op ‘Meer lezen…’ voor het persbericht wat we mochten ontvangen over ‘weer’ een fotoscenery van West Amerika. Kijkt u ook eens kritisch naar de scenery waar de flightsimmers mee vliegen tijdens het FSWeekend.

 

http://www.sim-savvy.com/ announces the release of Massive Scenery for FSX – The American West.  Over one million square miles of Photoreal scenery including the states of Arizona, California, Colorado, Idaho, Montana, Nevada, New Mexico, Oregon, Utah, Washington and Wyoming.  155 gigabytes of Photoreal Scenery delivered on a 500G USB hard drive.  International orders are discounted to cover tariff costs. Shipping is Free to all locations.  State samples and screenshots can be found at the newly structured web-site.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x