XL Airways Germany liveries voor PMDG 737NG

jetairflyVoor de Fs2004 PMDG 737-800 vliegers onder ons, heeft Emmanuel Parrot 6 nieuwe liveries uitgebracht. In de kleuren van de XL Airways Germany. Klik op ‘Meer lezen…’ voor zijn nieuwsbericht. Deze liveries worden als freeware ter beschikking gesteld.

 

After three repaints of the PMDG 737-800 in XL Airways France livery, Emmanuel Parot is now proud to offer to the German FS2004 community six freeware repaints of the PMDG 737-800 in XL Airways Germany livery.

Three aircraft are depicted : D-AXLD with TUIfly logo, D-AXLE with Jetairfly logo, with Thomsonfly.com logo and with 2009 colors, D-AXLG in standard livery and with Jet4you logo. These repaints are only available on Emmanuel Parot’s website :
http://www.emmanuelparot.fr/

Bis bald !

Emmanuel Parot

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x