Computer Pilot – Oktober/November 2009

CP062009Om de 2 maanden komt dit engels talige flightsim blad nu uit, Computer Pilot. De uitgave Oktober / November is nu beschikbaar. Via de post of anders via b.v. de LHShop of Pilot Shop. Ook dit nummer weer vol flightsim info. Klik hier voor de inhoud. Weer vele reviews, zoals over de nieuwe TrackIR5 Pro, FlyTampa Hog Kong, Ultimate Traffic 2 en ook de PMDG MD-11X. Een artikel over videokaarten voor FSX. Weer de Round Robin Adventure, maar ook een mooi verhaal over de Royal Flying Doctors. Al met al dus weer een behoorlijk gevuld nummer.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
maikel - pe1123
15 oktober 2009 17:27

Ik zocht dit blad een paar weken geleden om in de vakantie naast pc pilot lekker verder te kunnen lezen. Nu nog maar eens zoeken dan. 🙂 Heb het idee dat in computer pilot het nivo net even hoger legt van de artikelen overigens. (?)

0
Would love your thoughts, please comment.x