Aerosoft – Schiphol (EHAM)

SchipholDe eerste screenshots zijn al geplaatst van het project Schiphol voor Fs2004 / FSX. De scenery wordt ontworpen door Dreamfactory Studio en uitgegeven door Aerosoft. Er wordt nog vollop aan gewerkt en de verwachting is dat het eind dit jaar uitgegeven kan worden. Er komen al wat tips binnen op het forum wat nog bijgewerkt kan worden om zo actueel mogelijk te blijven met deze scenery. Zal niet meevallen, want schiphol wordt telkens verbeterd cq veranderd. Bekijk de screenshots zelf hier.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
6 september 2009 12:15

Ik heb begrepen dat de ontwerper niet de actueelste foto’s heeft. Elke input wordt dan ook zeker gewaardeerd. Althans dat was te lezen op het forum. Dus elke tips en recente foto’s zijn dan ook meer dan welkom.

Rob.

ERP-Stearman
5 september 2009 16:19

mmmm Klopt dat wel, Die verkeerstoren, volgens mij zitten er te veel ramen in.
Als ik een recente foto bijpak van Airliners.net, zie ik wel duidelijk een verschil.

Of gaan ze die verkeerstoren weer verbouwen………….

0
Would love your thoughts, please comment.x