Flight1 – Ultimate Terrain Europe X Upgrade

Ultimate Terrain X Europa, hiermee wordt eigenlijk je hele scenery opnieuw aangepast, zoals het hoort te zijn, wegen, water, kustlijnen, landclass, steden, nachtverlichting etc…… Bekijk de screenshots maar eens, het is een gehele verbetering van je scenery. Ultimate Terrain wordt geleverd door Flight1, meer info op de product website. TIP: zie ook deze korte vluchtverslag. En dan snapt u waarom vele nu al zo enthousiast zijn over Ultimate Terrain X. Inmiddels is er een kleine upgrade uitgekomen, naar versie 1.3. Vliegt u veel op Griekenland dan is dit een must have. Meer info hier.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
16 augustus 2009 17:58

Nieuwe login was nodig omdat er veel spam binnenkwam. Maar het is je gelukt, Maikel. 🙂 En mooi dat je tevreden bent over UT, de gebruikerservaringen zijn toch de beste reviews.

maikel - pe1123
16 augustus 2009 14:33

Jeetje, nieuwe login procedure? Maar ik kon weer een reactie maken… ik zelf ben wel blij met ut zoals de afkorting is. het draait lekker licht en maakt alles toch veel gedetaileerder en completer dan standaard fsx. Tot op rotondes in je eigen dorpje. Vfr vliegen wordt in ieder geval goed haalbaar zo en toch nog gewoon boompjes en gebouwen over de ondergrond getekend in 3d. Geld zeker waard dus.

0
Would love your thoughts, please comment.x