Computer Pilot – Augustus / September 2009

logo-cpHet Flightsimulator blad “Computer Pilot” en dan voor de maand augustus / september is weer uit. Ik kan er op de website nog geen info over vinden. Maar wederom veel info. Een special over Horton’s Hints for FSX. (2 delen) Een review over de Carenado Piper Arrow / Flight1 Fokker 70/100 en de RealAir Duke B60. Ook X-Plane wordt weer niet vergeten. (2 artikelen). Een informatief artikel over Multi-Crew Operations in FSX. (Moet ik nog steeds eens proberen). Maar ook een artikel over de W&B en over Navigatie. Een groot artikel over het maken van Screenshots. Een hardware review over de GoFlight TPM Module. En nog veel meer. Meer info over het tijdschrift Computer Pilot op de website.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x