RealityXP – GNS WAAS Unlimited Exp. Pack

Voor de software van RealityXP, de Award winning 430XP en de 530XP WAAS is er nu een Expansion Pack voor uitgekomen. Klik op ‘Meer lezen…’ voor het persbericht.

Reality XP: GNS WAAS Unlimited Expansion Pack
June 30th, 2009 – Reality XP is announcing the release of the GNS WAAS Unlimited Expansion Pack for the Award Winning 430XP WAAS and 530XP WAAS for FSX and FS9.

Unlimited views, unlimited possibilities

With the capability to run dual 430 WAAS or dual 530 WAAS, in addition to mixed 430 and 530 configuration, GNS WAAS Unlimited offers unlimited possibilities: navigate with one GNS and review your flight plans with the other one, get two different views around you at the same time, like Navigation and Terrain, or Navigation and Traffic.

Share flight plans and navigation data

GNS WAAS Unlimited connects two GNS with a cross-fill link. This permits exchanging flight plans, user waypoints and navigation data between the two units, either automatically or manually. When flying, you can keep an eye on your navigation pages, and modify the flight plans from the other unit.

Watch Traffic around you

GNS WAAS Unlimited features a Ryan 9900BX TCAD interface to the GNS WAAS Simulation. The solution includes a TCASII Mark7 simulation configured in TA mode. The Ryan TCAD (Traffic and Collision Alert Device) is an on-board air traffic display used to identify potential collision threats.

Availability

GNS WAAS Unlimited, an expansion pack requiring the purchase of the GNS 430XP WAAS and/or the GNS 530XP WAAS, is available at the Reality XP online store.

About Reality XP GNS WAAS Simulation: now compatible with ASA OnTop, Elite Simulation, Flight Simulator 9, FSX, ESP and XPlane 9 for WinXP, Vista32 and Vista64, the new GNS 430/530 WAAS offering is the most widely available GNS WAAS Simulation product.

Reality XP can be found on the World Wide Web at: http://www.reality-xp.com/

 

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
9 juli 2009 20:56

Bedankt voor de link. Ik heb me nog totaal niet verdiept in deze software. Ik ben nog van de ouderwetse instrumenten cq klokjes. Kennelijk kan je met de software van RealityXP wel goed trainen voor de real stuff. Begrijp ik uit het verhaal. Laat een ieder maar zelf de afweging maken.

Rob-PA7RM.

Rob de Vries
7 juli 2009 23:03

Ha Rob,
Op het forum van Flight1/RXP is een levendige discussie gaande. Veel klagers over de prijs (te duur) vs veel uitleg van RXP waarom het echter wel 100 dollar waard is. Nu dan neem een kijkje en maak de afweging zelf: http://www.simforums.com/forums/forum_posts.asp?TID=30892

5 juli 2009 14:16

Yup. Je moet wel een echte liefhebber zijn voor zulke software.

de andere Rob (PA7RM). 😉

Rob de Vries
2 juli 2009 20:46

Yep and the price is ridiculous. 99,95 dollar!!

0
Would love your thoughts, please comment.x