FSFlyingSchool 2009 – Nieuwe vliegtuigen

De software van FSFlying School heeft onlangs een remake ondergaan. Van versie 1.9.2 naar de 2009 versie. Met vele nieuwe items er in verwerkt. Sinds enige tijd is deze software geupdate naar versie 2.2. Deze update is gratis voor de 2009 versie. Meer info op de website van FSFlyingSchool. Directe link naar het Forum. De software zelf is ook te verkrijgen via simMarket. U kunt alle vliegtuigen gebruiken, echter er is ook een compete toevoeging in de software zelf. Hiervoor is nu een uitbreiding voor de gebruikte toestellen zelf. klik op ‘Meer lezen…’ voor het persbericht.

 

 

New airplane profiles added to FSFlyingSchool2009!

 FSInventions announces the addition of several new aircraft profiles for its
FSFlyingSchool2009 add-on for FSX and FS2004.
 

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x