PMDG nieuws en J41 preview.

PMDG J41

Robert Randazzo van PMDG (Precision Manuals Development Group) heeft op het recent gereanimeerde avsim forum een aantal screenshots geplaatst van het huidige PMDG project, de BAe Jetstream 41. De screenshots in kwestie tonen hoe de cockpit van de PMDG Jetstream er ‘s nachts zal uitzien, met de panel lights op ON weliswaar. Zoals je hier kan zien zal wederom ook dit project aan de hoge standaard voldoen die PMDG zelf gestart heeft. Verder kan je in diezelfde forumpost ook lezen hoe het momenteel gesteld staat met de andere PMDG projecten, waaronder een Advanced Tutorial voor de MD11, de NG2.0, de Dash 8 waarvan het visuele model nu in de maak is en een geheim project waarvoor ze besloten hebben welke airliner het volgende PMDG project zal worden…. spannend!

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x