Saitek – Pro Flight Instrument Panel

Saitek InstrumentEn de Saitek Pro Flight Instrument Panels zijn nu dus ook te bestellen via simMarket. Hiermee kunt u dus een kleine homecockpit bouwen Wel een hele basic cockpit overigens. U kunt 6 cockpit instrumenten plaatsen. Deze instrumenten passen uiteraard op de Saitek Yoke. U kunt ook switchen op een zo’n panel naar een ander instrument, of u koopt er gelijk 6. Aan te sluiten op USB. Zoals een lezer al eerder opmerkte, alleen voor FSX. Meer info op de website van Saitek. Ervaringen… ?

Subscribe
Kennis van
1 Reactie
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Robin
7 oktober 2011 11:31

Ervaring mee, ja.
heb er 2 en net 1 bij besteld. Soms lopen ze een beetje vast… dat is jammer. Verder wel heel cool. overigens heb ik die laatste niet voor 149 gekocht maar voor 110,00 bij brokjes.com

1
0
Would love your thoughts, please comment.x