SkyTalk Team – RealATIS v2.8 FSX

0

Het SkyTalk Team maakt bekend dat het zijn Real ATIS programma heeft geupdate naar versie 2.8 inmiddels voor FSX. Meer over Real ATIS hier. Een gehele nieuwe versie met de mogelijkheid voor SAPI5 technologie. (wat dat ook mag zijn…) en uiteraard weer nieuwe verbeteringen. Voor Fs2004 (versie 1.8) zal binnenkort ook een Service Update uitkomen.

Laat een reactie achter

  Subscribe  
Kennis van

Okay, duidelijk nu. Ik had het weer te snel gelezen. Volgens mij heb ik de software wel ergens, eens mee gespeeld, maar zaten zo veel optie’s in om in te stellen, tja… en dan wordt ik ongeduldig en wil weer andere dingen doen. Eén van mijn voornemens om eens serieuzer naar mijn vele software te kijekn en daar ook wat mee te doen. Maar ja, dan mag ik nog wel een paar dagen meer vrij zijn. Ga zo nog even wat newsitems posten op simFlight.NL.
Wel bedankt voor je speurwerk !

Maikel

Nou, bij atis is het zo ie zo niet de bedoeling dat je zelf praat. Het is een automatisch systeem. RealAtis geeft ‘enkel’ meer opties, meer weer en beter geluid dmv het sapi. Wat wel leuk is dat door sapi5 de txt berichten vertaald kunnen worden naar een stuk of 6 talen en dat dan wel met geluid. “ability to use either Microsoft SAPI4 or SAPI5 technology (the last one allows you to improve voice message clarity by using payware voice packs) select language and voice for the broadcasting (8 languages supported for SAPI4)” (ik gebruik het proggie overigens niet… Lees verder »

Okay bedankt. Kan je dus nu ook al pratend het weer opvragen. Leuke toepassing dus. Zal er nog eens tzt naar kijken.

Maikel

Ff om elkaar te helpen opgezocht:

The Speech Application Programming Interface or SAPI is an API developed by Microsoft…

http://en.wikipedia.org/wiki/Speech_Application_Programming_Interface