ArkeFly HD Paint – Project OpenSky Boeing 737-800

arkeflyEen ingekomen bericht: “Hierbij wil ik jullie laten weten dat er onlangs een nieuwe paint is uitgekomen, namelijk de ArkeFly PH-TFA voor de Posky B738WL. Het speciale van deze paint is dat hij in High Definition is gemaakt, een techniek die is uitgevonden door McPhat Studio’s. De maker van deze paint, Misha Grift, heeft deze techniek later ook ontdekt. De paint is volledig handgemaakt, en is 4x scherper dan de normale paintkit van Project Opensky.

 Tot nu toe zijn er alleen maar positieve reacties te horen over deze paint. Omdat alleen FSX HD paints ondersteunt, is het vanzelfsprekend dat deze paint FSX-only is. Momenteel is Misha Grift actief bezig als repainter voor de website FlightSimulatorX.nl, waar de paint in de eerste instantie alleen daar verkrijgbaar was. Nu is er besloten om de paint openbaar te maken, waardoor er nog meer simmers zijn die van deze ongelofelijk mooie paint kunnen genieten. De paint, met het toestel inclusief de VC van de standaard B738 van FSX, is hier verkrijgbaar: http://www.simviation.com/simviation/?ID=60&page=41&mark=4876.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x