PC Pilot – Mei / Juni 2009

PC Pilot Mei / Juni 2009Het nieuwe nummer van PC Pilot is weer uitgekomen. Een twee maandelijks tijdschrift vol met info voor ons Flightsimmers. Deze keer reviews over: Maddog MD-80 (Leonardo SH), 747-200/300 Series (Just Flight), Mitsubishi MU-2B Marquise (X-Aviation), P-47 Thunderbolt ‘Razorback’ (A2A Simulations), SAAB 91 SAFIR (Just Flight), HAWX – (Ubisoft), Real Environment Xtreme – (Real Environment Xtreme), Kai Tak! – (Fly Tampa), World Airports 3 (North America) – (Just Flight) en Active Sky X and X Graphics – (HiFi Simulation Software). Een aardig gevarieerde kijk op de Add-Ons. Ook X-Plane wordt niet vergeten. Voor de General Aviation piloot een stuk theorie met voorbeeld over de Weight & Balance en Fuel Planning. Meer info hier.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Maikel
24 april 2009 16:36

Gho, weer een stapeltje nieuwtjes vandaag op simflight. 🙂 Kan het niet laten om weer even te vertellen hoe lekker ik dit blad vindt weg lezen… aanrader. Goed weekend iedereen en op naar een korte werk week voor mij richting k-dag.

0
Would love your thoughts, please comment.x