FS2Crew – FSCheckride nu gratis !

fscheckrideDe software van CATIII – FS Checkride –  is nu gratis. FS2Crew had al de rechten van deze software en ze hebben nu maar besloten om deze software voor iedereen ter beschikking te stellen. Een mooi stukje software wat eigenlijk ook wel inpunt van de klanten moet hebben. Hopenlijk gaat dat nu gebeuren. De software was al gereviewd door Angelique van Campen en kreeg al 5 sterren van de 5. Klik op ‘Meer lezen…’ voor het persbericht.

 

 

 

 

FSCheckride now available for FREE!!!

FSCheckride, a FS9/FSX addon valued at 19.95 Euros, is now available for FREE courtesy of FS2Crew. 

FS2Crew owns the rights to FSCheckride, and FS2Crew has decided to give it out as a free gift to the flight sim community as a token of its appreciation for all the support they have received over the years.

FSCheckride was reviewed by Avsim and received a 5/5 Star rating as well as the coveted Avsim Gold medal award.

To obtain your free copy of FSCheckride, please create an account on the FS2Crew website (www.fs2crew.com/cart/) if you do not already have an account.  Next, add FSCheckride to your cart and proceed through the Checkout.

The product is totally free, so you will not need to enter any credit card info.

Bryan York
Developer – FS2Crew
www.fs2crew.com

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x