Just Flight – Air Hauler (Service Pack #2)

airhauler-boxVoor de nieuwe software “Air Hauler” van Just Flight is inmiddels een Service Pack uitgekomen. De software is een soort van Cargo Pilot. Het vervoeren van Cargo door de lucht. Je kunt je eigen vervoers maatschappij oprichten. Uitbreiden is ook een mogelijkheid of gewoon van A naar B vliegen. In een geleasde kist of in eigendom. Deze afwegingen mag u zelf maken. Te koop voor € 34,95 via Just Flight.

 

 

 

 

On the same day as the boxed version of Air Hauler went on sale, we were able to release a Service Pack which adds a host of minor enhancements and fixes a few small bugs in the program.

Service Pack 1 was a minor update which was made available shortly after the Download version was released, but this update is contained in Service Pack 2, so users of both the Download and the Boxed versions of Air Hauler only need to install Service Pack 2 to be fully up to date!

The link below will take you to the Support page where you can download Service Pack 2 (6.6Mb) and see the full list of update and fixes.


Air Hauler: Service Pack 2

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x