FsXPand – Versie 5.7

FSXpand

Kortgeleden is versie 5.7 van FsXPand gepubliceerd. Tegelijk is de Advanced Gauge Editor uitgekomen, een gratis extraatje. Ook zal er mogelijk dit jaar nog gewerkt worden aan een FMS. Met de software van FsXPand kunt u zelf uw cockpit layout samenstellen op uw monitor. FsXPand is te koop via simMarket.


Wat is er nieuw aan FsXPand 5.7:

  • Importeren van 5.6 cockpits: De import functie haalt nu ook de settings op die je hebt aangebracht in 5.6.
  • Nieuwe gauges: Yaw damper, brake pressure, wet compass, yoke indicator, rudder indicator, aileron and rudder trim indicator.
  • Ronde meters zijn niet meer statisch maar kunne gekoppeld worden aan een FS parameter. Tapes blijven nog even static.
  • Er is nu een Custom gauge template waarvan je er meerdere kan toevoegen en aanpassen aan je wensen
  • Ook een custom label/parameter combinatie
  • Bonus pack: Advanced Gauge Editor 1.0 – (GaugeEdit.exe in het programma’s menu) Dit losse programma geeft je de kans om de meeste instrumenten aan te passen aan je wensen zonder een bestand te hoeven aanpassen. het kan veel meer dan de gauge options in FsClient zelf. Probeer het eens uit. Technische documentatie is te vinden op het forum.

Huidige FsXPand functies zijn beperkt tot inwendige FS functies en parameters. Er zijn key commando’s toegevoegd voor de simulatie van een EFIS control panel. Ook zijn er MCP functies aaanwezig voorzover mogelijk gebaseerd op FS alleen. Later dit jaar zal er een volledig FMS worden ingebouwd.Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x