Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Maikel
6 juli 2009 18:28

Hallo, Fsx is alweer wat jaartjes oud en maakt niet gebruik van de nieuwste technieken. Het spel gebruikt voor zover ik weet max 2 cores (de andere cores van een quad kun je natuurlijk gebruiken voor windows of add-on programmas) Ik heb ook een sli moederbord maar heb na die aanschaf geleerd dat fsx dus ook niet veel heeft een twee kaarten, enkel bij hele (absurd) hoge resoluties. Ik denk dat je het beste voor hoge mhz-en (ghz-en) kunt gaan. Ik heb mijn 3,3 ghz cpu naar 3,75 opgevoerd. Ik heb voor fsx een ifr en vfr grafische instelling gemaakt… Lees verder »

Frank
6 juli 2009 10:22

een andere vraag (niet gerelateerd aan flight commander). Hoe draait FSX op jouw nieuwe pc? Ik werk momenteel nog uitsluitend met FS2004, omdat ik FSX te traag vind (zonder add-ons is het wel oke, maar met is het een drame en dat terwijl ik toch echt wel een degelijke pc heb (athans 3 jaar geleden was het de top of de bill) dual core E6600 (2 gig intern geheugen) en een GTS8800. Nu vraag ik mij af in hoeverre ik FSX wel fatsoenlijk kan draaien met add-ons als ik overweeg om een nieuwe pc te bouwen met de nieuwe processor… Lees verder »

5 juli 2009 14:17

Hi Jan, bedankt voor je terugkoppeling. Leren wij ook weer van. Veel plezier met je 920 processor. Mooie vluchten toegewenst.

Rob.

Jan - PH-AZJ
4 juli 2009 22:47

Hallo Rob en Maikel, vwb installeren onder Administrator klopt wel. Anders heb je niets anders dan problemen met Vista. En het gevolg hiervan is dat een ieder zonder meer altijd met een Administrator account inlogd en werkt. Weg met deze flut beveiliging dus. Na veel problemen met de PC, raidset 1 bleef niet consistent, toch een trage PC die om onduidelijke redenen af en toe stilstond en de nodige blue screens heeft de leverancier gekozen voor de vernieuwing van het moederboard en heb ik nu uiteindelijk de PC waar ik lang op heb zitten wachten. Voor FS9 & 10 is… Lees verder »

Maikel
16 juni 2009 16:40

Ik denk dat Rob al aardige tips gegeven heeft, lezen in pc wereld en bij onze flight hobby kan zeker geen kwaad in ieder geval. Wat je ook kunt proberen is niet de autorun te gebruiken als je de cd in de speler stopt maar zelf bladeren naar de cd. Als je dan de setup.exe ziet kan je daar via eigenschappen aangeven dat jou windows het programma dient uit te voeren als een windows xp programma bv. Een andere optie kan zijn de nieuwste 8.5 te downloaden en hiermee verder te gaan / dezelfde opties als eerder genoemd te proberen.… Lees verder »

0
Would love your thoughts, please comment.x