Aerosoft – Kerosine Stick (USB)

girostick

Dit is echt een “Must Have” voor de fanatieke Flightsimmer die zich altijd bijzonder inleeft in zijn vlucht. Zich afsluit voor de omgeving. Het geluid zo realistisch mogelijk wilt hebben. Een basspeaker onder zijn cockpit stoel voor het vlieggevoel. Nu nog de geur die je altijd ruikt bij het naderen van bv Schiphol. Van Kersosine. Die wij aviation liefhebbers net zo lekker vinden ruiken als dat moeders dat heeft met een paar verse bos bloemen. Welnu…. Aerosoft heeft daar een fantastische addon-on voor. Kijk snel op het forum. Zodra de General Aviation uitvoering (AVGAS) uitkomt, wordt deze besteld door mij.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Fred Menge
1 april 2009 13:02

Tja dat moet dan wel een addon voor de volgende 1 april zijn, wel leuke usb stick trouwens.
Zou de Jepessen mail ook een 1 pril grap zijn?;-) Jamer geen kaarten meer volgnd jaar.
Nou dan maar Navigraph.

Happy landings. PH-LLY
DHC2 Beaver meestal in noordwest Canada, virtueel dan.

0
Would love your thoughts, please comment.x