Scenic Airstrips – Hanson (0MT6)

Scenic AirstripsVan Scenic Airstrips wederom een klein vliegveldje, incl. een fotoscenery als ondergrond. Een download van 26Mb, voor een prijs van € 17,99 via simMarket. Lijkt me nog een forse prijs voor zo’n klein onbeduidend vliegveld. Gelegen in de bergen van Montana op zo’n 4.000 ft hoogte. (Noord-Amerika). We zullen deze scenery’s eens proberen en de diverse vliegveldjes eens aan te vliegen. Heeft u al ervaring hiermee. ?

 

 

Hanson is another first for Scenic Airstrips including ground photoscenery

Hanson includes one airstrips situated in Montana, North America. The airstrip is based upon the real 0MT6, Hanson, Montana using ground photoscenery and custom designed objects..

The key to the scenery created by us, here at Scenic Airstrips, is that all runways are not placed using tools such as ‘AFCAD’, they are just default flight simulator terrain allowing you the user, to get the most realistic experience in Flight Simulator. With none of the flat default runways used, you will be landing on not only bumpy runways, but runways that curve as well. Using this scenery will really test your flying skills!

Hanson, Montana

  • Location: Montana, USA
  • ICAO: 0MT6
  • Info: Small airstrip located at approximately four thousand feet in the hills of Montana.
 
Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x