Update – Microsoft DirectX 9.26.1590

Gelezen op “Tweakers.net“: Microsoft heeft een nieuwe versie van DirextX 9 vrijgegeven. Het gaat om precies te zijn om versie 9.26.1590, die als redistributable en als webinstaller voor Windows te downloaden is. Door gebruik te maken van de webinstaller om de nieuwe DirectX te installeren, worden alleen de benodigde bestanden gedownload, in tegenstelling tot de end-user runtimes die uit alle beschikbare bestanden bestaat en daardoor ruim 92MB groot is. Welke veranderingen en verbeteringen in versie 9.26.1590 zijn doorgevoerd, kan op deze pagina worden nagelezen. Of het voor FS2004 / FSX een verbetering is, is niet bekend ?

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
27 maart 2009 20:26

O… okay. Dus geen spannend nieuws dus. 🙁 naja… Wel bedankt voor je feedback. ! Kunnen de lezers weer wat mee.
Rob

Herman
27 maart 2009 15:52

Dit gaat om een Software Development Kit (SDK), geen applicatie platform voor eindgebruikers 😉

0
Would love your thoughts, please comment.x