Dutch Legends Airshow 2009

airshowOp 29 & 30 augustus van dit jaar zal op Lelystad Airport de Dutch Legends Airshow plaatsvinden. Het programma van de Airshow is nog niet bekend. Op 25 maart is een eerste informatie-avond voor onder andere de omwonenden. Er zijn in 2009 veel bijzondere feiten die tijdens de airshow de aandacht kunnen krijgen. Zo viert bijvoorbeeld de KLM haar 90-jarig bestaan. Voor meer informatie kunt u terecht op www.airshowlelystad.nl of op de website van het Aviodrome www.aviodrome.nl

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
28 augustus 2009 18:11

Update:

Het bestuur van de Stichting Flevoland Airshow heeft helaas de voorbereidingen voor de Dutch Legends 2009 BankGiro Loterij Airshow moeten stopzetten.

Vanaf oktober 2008 is er een grote groep vrijwilligers bezig geweest met de organisatie van dit evenement. Helaas bleek de nog beschikbare tijd onvoldoende om alle noodzakelijke afspraken juist en volledig te kunnen maken en in te vullen.

Het bestuur onderzoekt daarom momenteel de mogelijkheden om het evenement in 2010 te organiseren.

Bestuur Stichting Flevoland Airshow

0
Would love your thoughts, please comment.x