Eaglesoft – Cessna Citation X 2.0 bugfix

Cessna Citation XVoor wie vliegt met de Cessna Citation X 2.0 is het misschien al wel opgevallen, er is een bugfix uit, een zogenaamde hotfix 1.6. Kenbaar gemaakt in het forum. (moet u wel geregistreerd zijn). “This Hotfix addresses every known issue presented in our support forums, adds additional documentation, more realistic operation, and sample flight with STAR approach.”. Meer Eaglesoft vliegers hier. ?

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Herman
11 maart 2009 19:00

Ik las net op hun website dat de CitX binnenkort uitgebreid wordt met werkende SID/STAR mogelijkheden, middels een via NaviGraph uit te geven airac’s. In dat geval zal het voor mij interessanter worden om deze addon aan te gaan schaffen. Hoewel Eaglesoft mooie eyecandy’s maakt, zijn ze niet echt realistisch te noemen. Maar wie weet gaan ze nu ook de (min of meer) serieuzere simmer bedienen.

0
Would love your thoughts, please comment.x