FlightXPress – Maart 2009

flightxpress

Het maart nummer van het duitstalige blad “FlightXpress” is weer op tijd verschenen. Uiteraard koppen ze in met een artikel over ‘ACES Studio gesloten’ en hoe nu verder…. Nu wel, in dit nummer nog gewoon de vele reviews, artikelen, een hoop leuke wetensaardige feitjes. Reviews b.v. de Carenado 172, Lockheed L-1649A Starliner, de Flight1 Super 80 Pro en als sceneries de nieuwe FTX AU Red Central Outback area, Malta Intl. Airport van Daniel Chircop, ook de NMG ZuidAfrika scenery wordt besproken. En nog veel meer, maar ik moet het blad eerst zelf nog even doornemen. O ja… De Matrox TH2Go wordt ook nog kort besproken. Meer info over FlightXPress op hun website.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x