PC Pilot – Maart / April 2009

PC Pilot Maart/April 2009Binnenkort komt weer de nieuwe PC Pilot, Maart / April 2009 uit. Wederom een nummer vol met info. Min of meer wel te verwachten een kijkje naar X-Plane 9 – A Beginner’s Guide. Maar uiteraard wordt FS2004 / FSX niet vergeten hoor. Zelfs een vergelijk tussen deze versie’s. Ook weer een artikel over de General Aviation Flightsim Training. Met weer een aantal reviews; Bush Hawk, Cessna 152, Tilt rotor, Lockheed Constellation, Fokker 50, Vickers Wellington, Madeira X en nog wat meer. Meer info over dit blad via deze link. Heeft een abonnement of koopt u dit nummer los of leest u het blad totaal niet ??

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
24 februari 2009 19:50

Bedankt voor je reactie, Maikel. Zelf vind ik het ook fijner om een blad fysiek vast te houden. Vooral straks weer in de tuin en met vakantie gaan ze weer mee. Heb ik ook vaker meer rust om de artikelen eens beter door te lezen.
En mbt de PDF, handig voor de info, maar leest/bladert/zoekt toch minder prettig. Dus geef mij nog maar gewoon een plof op de deurmat 😉

Maikel
24 februari 2009 17:15

Jaja, ik heb onlangs weer 2 jaar abbo verlengt. Leest lekker weg en geeft mij een gevoel van gezelligheid en wordt ook vaak op ideeen gebracht om wat te oefenen met fsx.

Ik vraag me af hoe lang papieren bladen het nog vol houden in deze pdf wereld (kopieeren ipv kopen) maar ik zit binnen kort dus lekker op de bank met een bakkie erbij.

0
Would love your thoughts, please comment.x