Win Een Tom Clancy HAWX Game!!

hawx_pc_medNaar aanleiding van de release van Ubisoft’s nieuwste flightsim arcade game ‘Tom Clancy’s H.A.W.X.’, organiseren wij een ‘screenshot competitie’ op simFlight Benelux. Ubisoft Nederland stelt een paar prachtige prijzen beschikbaar ! Voor de Eerste Prijs Winnaar een PC Game met wat ‘goodies’ (T-shirt, boekje met vliegtuigen etc.), voor de Tweede en Derde prijs een exemplaar van de nieuwe HAWX game, en als troostprijs een verrassingspakketje met wat ‘goodies’. Lees het speciale simFlight Forum hier!Wat moet je doen?

Maak een screenshot met als onderwerp ‘militair vliegen’. Dit mag uit elke willekeurige flight simulator OF ander spel zijn, dat maakt niet uit! De mooiste platen worden bekroond! Over de uitslag is uiteraard geen correspondentie mogelijk. Winnaars krijgen bericht.

Uiterste inzenddatum is 5 maart.

Wat is Tom Clancy’s H.A.W.X.?
In principe een arcade-style militaire flightsim waarbij de actie zich (voorlpig?) afspeelt in Zuid-Amerika. Het spel wordt uitgebracht op PS3, XBox (release op 5 maart) en PC (vanaf 12 maart) en kan solo of in multi-player gespeeld worden. Video trailers, screenshots en demo’s plus een boel informatie zijn op de speciale Ubisoft HAWX website te vinden! Ook is er een (Engelstalig) forum met meer informatie.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x