Air Mokum zoekt nog enkele enthousiaste leden!

Air MokumMokum, de relatief kleine maatschappij uit Amsterdam is verheugd te melden dat het eerste “Event” in de planning staat op 15 Februari! Het evenement staat bekend als “Milan Rushhour”. Wij zullen rond 4 uur met het Air Mokum team richting Milaan gaan met onze “CityTrip” 737 alwaar wij zullen genieten van een goed bord spaghetti. Wees erbij! Lees verder bij 

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door onze “Event co-ordinator” Davey en is de eerste van velen die zullen volgen in de toekomst!
Tevens zijn wij opzoek naar nog 3 a 4 enthousiaste piloten om ons team te versterken en de dagelijkse “operations” flexibel te laten verlopen. Neem eens een kijkje op onze site en wellicht zien we je in de toekomst plaatsnemen in de cockpit van onze “rode kisten”.

Ook zijn wij verheugd te melden dat wij sinds vandaag te vinden zijn op www.airmokum.com!

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x