South African – Small Airports

Nog even opnieuw onder de aandacht: NMG Trading CC komt met vele kleine en grote vliegvelden gelegen in Zuid Afrika. Zoals ‘Cape Town’, ‘Port Elisabeth’, ‘Johannesburg’, maar ook Port Alfred, Progress, Sea View etc ct… Voor een overzicht van hun producten bezoek dan eens de website. Voor een overzicht van hun producten die ze via simMarket aanbieden kunt u hier klikken. Voor zowel FSX als ook nog voor Fs2004. De collectie is inmiddels uitgebreid. Voor een goede indruk, moet u zeker even naar de screenshots kijken. Ik maak u er op attent dat ook het software huis ‘Aerosoft’ werkt aan scenery’s voor in Afrika. Specifiek voor FSX, met alle nieuwe mogelijkheden dus.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x