Intel Core 2 Duo E8700 op 3,5 GHz !

Core 2 DuoGelezen op Hardware.info: “Intel lanceert binnenkort een nieuw topmodel in de dualcore klasse, namelijk de Core 2 Duo E8700. De chip is net als zijn kleinere broertjes uit de E8000 serie gebaseerd op de 45nm ‘Wolfdale’ kern met 6 MB L2 cache. De multiplier werkt bij het nieuwe topmodel op 10,5x, wat samen met de frontsidebus van 1333MHz goed is voor een effectieve kloksnelheid van 3,5 GHz.” ja u leest het goed…. 3.5 GHz, volgens mij een killer voor diegene die nog met FS2004 vliegt. En past op een moederbord met een LGA775 socket. En voor FSX zal het ook niet verkeerd zijn. Benieuwd naar de eerste ervaringen. U lees er meer over via een nieuwsbericht op Hardware.info.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x