International Fighters van Abacus

int_fighters_abacusAbacus heeft het jaar 2008 afgesloten door in alle stilte een nieuwe add-on uit te geven, getiteld “International Fighters”. Zoals de naam al meegeeft gaat het hier om gevechtsvliegtuigen van over heel de wereld. In dit pakket zitten 11 toestellen, namelijk de V22, F15, Mig29, Viggen, F117, Su33, F35, AS565, F111, Eurofighter en de Mirage 2000. Vreemd genoeg zitten er ook helicopters tussen,… wat je niet echt gevechtsvliegtuigen kan noemen. International Fighters is beschikbaar voor zowel FS9 als FSX , via download en CD-ROM voor de prijs van ongeveer 30 USD. Voor meer info kan je terecht op deze website. En zoals je kan zien op de screenshots, is er zelfs freeware dat er beter uit ziet, maar dat  is mijn mening.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x