GeForce 3D Vision – Nieuwe Cockpit voor FSX ?

GeForce3DVision

NVidia komt uit met een nieuw stuk hardware, de GeForce 3D Vision. Een bril met simpel gezegd 2 kleine beeldschermen ingebouwd. Dus je kunt de game zo mooi dichtbij afspelen. volgens mij heb je dan in FSX geen dure cockpit meer nodig, je zit er dan al zo dichtbij. Zal ongetwijfeld een nieuwe manier van vliegen worden. De website geeft aan een prijs van $ 199,-. Benieuwd wanneer deze in Nederland geleverd gaat worden. Overigens geheel draadloos. IR Emitter wordt aangesloten via USB. Meer info hier en hier.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
10 januari 2009 16:22

Oeps. Bedankt voor het corrigeren. Heb ik het artikel dus niet goed gelezen. Ik had het wel gelezen van die 120 Hz. Nu begrijp ik ook waarom dat zo hoog moet zijn. Bedankt voor de snelle reactie. !

Rob.

tsx
10 januari 2009 12:14

Dit artikel geeft foute informatie. In de bril zitten geen schermen ingebouwd; slechts een covertielayer die van een normaal desktop LCD scherm een 3D beeld opbouwd. Hiervoor zijn bovendien nog eens extra vereisten zoals bv dat de LCD op 120Hz moet kunnen werken (wat niet vaak het geval is)…

0
Would love your thoughts, please comment.x