PC Pilot – Januari / Februari 2009

PC Pilot 59 2009Gelukkig ben ik morgen lekker vrij. Het nieuwe nummer van PC Pilot – Januari / Februari 2009  – ligt hier nog op de stapel. Snel doorbladerend een hoop leuke artikelen. Met een review over Just Flight’s TrafficX, De HS Trident, F-86 Sabre, F-16 van Aerosoft, als mede ook de scenery TahitiX. Ook een review van de ORBX Scenery – Melbourne Airport (YMML).  Een hardware review van de Saitek Headset en de Pro Flight Switch Panel. Welke nu overigens ook werkt in Fs2004.  Het vervolg van de Back to Basic, General Aircraft, Stage 2, Lesson 3, over Naviagatie. Al met al een goed gevuld nummer. uiteraard geschreven in het Engels. Meer info op de website van PC Pilot.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x