Een mooi 2009 toegewenst

VuurwerkNet terug van het afsteken van vuurwerk om het nieuwe jaar 2009 mooi in te gaan, maak ik nog even snel deze nieuwspost. Ik wil u dan ook bij deze gelukkig nieuw jaar toewensen met de allerbeste wensen. Dat het maar een mooi Flightsim jaar mag worden. Of dat nu nog steeds met Fs2004 is of met FSX, maakt mij eigenlijk niet uit. Waar het omgaat is dat we met zijn allen een mooie hobby uitoefenen, ieder op zijn eigen wijze. Ik wil u ook bedanken voor het regelmatig bezoeken van deze website simFlight.NL. Ik heb dan ook geprobeerd om zo dagelijks wat nieuwe items in het flightsim wereldje als news items hier te posten. Veel plezier met de hobby. Ik zou het leuk vinden om uw reactie, bv uw goede voornemen (hetzij privé, of als Flightsimmer), hier te mogen lezen. Nogmaals, bedankt voor het bezoeken van simFlight.NL. Daar doe ik het tenslotte voor.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
2 januari 2009 21:33

Hé Flightsimmers,
Bedankt voor jullie opmerkingen in dit blok. !! Geeft weer extra energie om er mee door te gaan. Bedankt. Veel plezier met deze leuke hobby.

Rob.
FSX, soms nog even Fs2004

Fred
2 januari 2009 01:06

Uiteraard ook de beste wensen. Geloof me, elke dag kijk ook ik ff of er nieuwtjes zijn. Ook de Duitse en Engelstalige sites kijk ik elke dag even door. Meer talen ken ik niet anderes zou ik verder de andere ook bezoeken. Maar Russisch blijft moeilijk 😉

Happy landings, en ikke FSX

Rooke
1 januari 2009 20:03

Hey Rob,

Ook voor jou de allerbeste wensen voor 2009 met heel veel leuke momenten ten en veel plezier met je hobby.

Ook een dikke merci met al het werk dat je verricht op deze site.
Het is echt de leukste flightsimsite die er is !
Keep the good work !
gr

Roland

Sld
1 januari 2009 19:54

Fijne site met altijd de laatste FS nieuwtjes! Keep up the good work!

PHd
1 januari 2009 16:06

De allerbeste wensen voor het komende jaar. Veel gezondheid en plezier aan de leuke hobby die ons allen bindt. Met dank en hulde aan allen die deze site tot een levendig vliegfeest houden.

0
Would love your thoughts, please comment.x