Computer Pilot – December 2008

Voordat je het weet komt het volgende nummer van Computer Pilot al weer uit. Het laatste nummer van het jaar 2008, December editie. Met deze donkere dagen voor kerst, heerlijk te lezen onder de kerstboom bijvoorbeeld. Om maar even een sfeertje te scheppen. Of tijdens een wat langere vlucht, even snel wat newsitems doorbladeren en dan eindelijk eens serieus wat reviews doorlezen. Zal ik toch gaan sparen voor de simKits TRC500…. ? Blij dat er voor zo’n review serieus naar gekeken is, herinnert mij toch aan het gezegde: bezit van de zaak is einde van het vermaak. Zo zal het bij ons flightsimmers niet veel anders zijn. Maar goed…. niet over mij, maar over de inhoud van het december nummer kunt u doorklikken naar de website van Computer Pilot. Een PDF editie kunt u hier kopen.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x