FlightXPress – December 2008 100ste uitgave !

Het december nummer van het duitstalige flightsim blad “FlightXPress” is uit. En laat dat nu ook de 100ste editie zijn. Toch een knappe prestatie, wie had dat gedacht. Derhalve dus een uitgave met een gouden randje. Ook weer in dit nummer veel info. Zoals reviews van diverse sceneries, een hardware test van de Saitek Pro Flight Switch Panel. (welke nu ook in Fs2004 werkt), de PMDG MD-11, de Aerosoft Bush Hawk X. Ook al de aandacht voor het net uitgekomen Mega-Airport Stockholm-Arlanda. Ook weer een lijstje met mooie freeware sceneries. Zelfs 4 pagina’s over een electro vliegtuigje voor in de woonkamer. Met nog een trugblik op de onlangs gehouden FS Konferenz in Paderborn. Al met al een dik nummer. Voor meer info over de inhoud kunt u het beste nog even de website bezoeken van FlightXPress.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x