FSWeekend – Foto's & Ervaringen

Het FSWeekend zit er weer op vor dit jaar. Georganiseerd door Frans Broekhuijzen in samenwerking met het Aviodrome te Lelystad (EHLE). Wederom een groot succes met een steeds meer internationaal karakter. Dat kan niet meer ontkend worden. Er duiken op internet al de eerste foto raportages en ervaringen op. Zoals hier  (ervaringen) en wat foto’s met doorverwijzingen. Waar kunnen we uw foto’s en/of ervaringen vinden. ??

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Henk
6 november 2008 07:37

Hallo, Ik ben op de zondag geweest Hoofdzakelijk vanwege the Hardware(motionplatform en de simkits stand) Vooral de fuselage van een cessna op de simkitsstand was leuk om te zien. Helaas konden ze de prijs niet vertellen en moest nog na berekend worden,ook de bekleding was nogniet aangebracht. Heeft wel mijn intresse gewekt maar de prijs zal ook hier niet echt laag liggen vrees ik. Verder was mijn focus vooral op de platforms gericht, waarbij de homemade platform(met boormachinemotoren en elastische draden) een interesante ontwikkeling is. Vlakbij stond ook een profesionele platform ,die tot mijn verbazing motoren en gearboxen gebruikten ,die… Lees verder »

4 november 2008 10:40

Hi Leon,
Mooie foto’s, vooral goed belicht. Bedankt voor je link. !

3 november 2008 15:14
0
Would love your thoughts, please comment.x