Vertrek van Phil Taylor

Toch ook zeker hier even aanhalen en vermelden. Het vertrek van Phil Taylor bij het Aces Team, de ontwikkelaars van FSX. Phil kreeg een aanbod voor een andere job, die hij gewoon niet kon weigeren. Phil Taylor was wel een van de mensen in het FSX team die veel naar buiten toe communiceerde over FSX. Uiteraard ook via zijn weblog. Van vele dingen cq beslissingen maakte hij geen geheim en gaf ook de nodige hints en tips om FSX zo goed mogelijk te laten draaien. Benieuwd wie het stokje oppakt. Gelukkig zit er in het flightsim wereldje wel de nodige know how. Phil bedankt en wie weet zien we een van je creatie’s wel weer terug in de volgende flightsim versie.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x