McPhat Studios UHDT

McPhat Studios begon als een klein clubje om de textures van vliegtuigen een wat realistischer look te gegeven. Niet alsof de vliegtuigen zo uit de hangar komen, maar lekker al door weer en wind gevlogen hebben. De techniek gaat zo goed en zeker ook met de komst van FSX kunnen ze de textures zo mooi maken dat het wel lijkt op HDTV. Om maar even een vergelijking te maken. De pixel/meter dus. Zoals zij zeggen: “Ultra High Definition Textures”. Bekijk de voorbeelden op hun website maar eens. Je wilt straks niet anders meer.

McPhat Studios UHDT production line opens.

McPhat Studios announces that it is working on a new line of exciting and amazingly detailed aircraft textures for FSX. Using the latest High- and Ultra High Definition Textures (HDT & UHDT) it is producing a level of detail never seen before on an commercial jet in Flight Simulator history. This new technique doubles and sometimes even quadruples the amount of detail and depth of aircraft textures.  Currently we are working on a selection of kits that include the PMDG 747, Coolsky Super80 Pro, Level-D 767, Captain Sim 757 and of course the Wilco E-Jet series, that will bring alive the ambiance, colour and detail of these already great products. Freeware models will follow shortly after. 

Link to screenshots and information :

http://www.mcphatstudios.net/index.php?/UHDT/

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x