ACE – 737 Yoke

Voor de perfectionist die b.v. een 737 cockpit aan het bouwen is, moet er ook een goede yoke in komen. Je kan zelf wat knutselen met pvc buizen, hout schaven, of orginele delen bij elkaar zoeken. Maar je zou ook even op de website van ACE (Aircraft Controls Engineering) kunnen kijken. Een zo realistische Boeing 737 yoke wordt daar aangeboden. Met een dollar prijs van $ 1150,-. Meer info hier. Middels USB aan te sluiten.

Subscribe
Kennis van
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
23 september 2011 21:32

Beste Rob Ik ben het helemaal met je eens! Als je een state of the art flightdeck hebt gebouwd moet er ook een realistische Yoke in, die er niet alleen goed uit ziet, maar ook natuurgetrouw werkt. Ik ben samen met mijn vliegmaat Sander een B 737NG flightdeck aan het bouwen en we hebben al één ACE Yoke. Nu zoeken we nog een tweede, liefst 2e hands en uit Europa, om invoerrechten te voorkomen. Heb je enig idee waar we een 2e hands Yoke zouden kunnen vinden? Welke fora hebben een vraag en aanbod mogelijkheid? IK hoor graag van je… Lees verder »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x