Nieuwe Yoke van CH-Products

Van CH-Products komt er een soort van nieuwe yoke uit. De look blijft hetzelfde, alleen aan de voorkant van de yoke zijn wat nieuwe schakelaars toegevoegd. Die uiteraard weer ‘andere’ cq ‘nieuwe’ functie’s kunnen aansturen ipv met het toetsenboard. En links en rechts 2 flippers. Voor het schakelen….. ? of verzien het zelf maar wat je handig vindt. Meer info hier.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
pukkie neska
18 december 2008 22:34

ik vlieg met de huidige ch-yoke, wil graag wat beters dus even gewacht op de nieuwe uitgave, blijkt een copie van de voorganger te zijn met de van binnen de zelfde veerophanging en slechte opstelling van de popmeters ook het stuurasje heeft een makker in de vorm van een verdikking over de lengte van de as, o.k deze kun je een beetje wegschuren maar dan komt nog meer speling, ook komt hij niet 100% in het midden terug na een handeling. ik was al bang dat ze bij de fa. CH-products niet even een nieuwe gietmatrijs lieten maken voor de… Lees verder »

Raymond
27 oktober 2008 11:25

Achja, ik heb in het begin van mijn fs tijd puur met toetsenbord gevlogen, en nu achteraf snap ik ook niet meer hoe mensen daarmee kunnen vliegen, maar het lukte mij toen wel. Je moet niet vergeten dat er onder de simmers een groot deel mensen zit die de leeftijd van 18 nog niet bereikt hebben, in die groep is het enorm lastig om te gaan sparen voor een precision flight control yoke, omdat je dan nog geen prettig inkomen hebt. Het sparen voor zoiets kan dan wel jaren duren, en daarbij, wanneer je dan kiest voor de goedkopere CH… Lees verder »

Nico de Graaff
9 oktober 2008 08:24

Ik heb de vorige gehad van CH products en kan echt niet begrijpen dat mensen daar mee kunnen vliegen.
Als vliegen echt je hobby is, spaar dan voor een Precision Flight Control yoke want dan zul je echt genieten van je hobby.
Het kost je een aardig bedrag maar dan heb je echt iets dat je zult bevallen en dan kun je dat prul meteen verkopen.

18 september 2008 20:57

Yup. Zelf vind ik het ook geen extra toevoeging. Lijkt wel alsof ze er een paar gaten ingeboord hebben en zo nog wat schakelaars kwijt konden. Dan waren er andere optie’s geweest.

Raymond
18 september 2008 17:13

Typisch, saitek komt weer eens met een concurrerend product dus moeten we z.s.m. ook met iets anders komen. Vrees dat het product enorm gaat floppen. Het is eigenlijk gebouwd op de oude yoke van ch, en deze lijkt niet veel toe te voegen. Voor de rest mis ik de oude vertrouwde pitch trim knop (ja, het is wel mogelijk maar een links-rechts knop voor pitch vind ik toch niet helemaal lekker werken eigenlijk). En die 2 flippers? tja, wellicht interessant voor mensen die 1 ding willen hebben voor zowel vliegen als racen, maar dat de ch yoke zich absoluut al… Lees verder »

0
Would love your thoughts, please comment.x