FlightXpress – September 2008 (II)

Ik zou er nog even op terug komen. Het nieuwe nummer van FlightXPress (september 2008) is weer verkrijgbaar in de kiosk. Het betreft een duitstalig flightsim blad. Dus voornamelijk in Duitsland in de Kiosken. Voor een goed overzicht kunt u op de website zelf kijken. Eigenlijk heb ik geen tijd om u te voorzien van flightsim nieuws. Kan ik even rustig de artikelen lezen, zoals de flightsim notams newsitems. Altijd leuk even kort resumerend. Ook een column over FSX – Top oder flop. ?. Een review over de Just Flight Rescue Pilot – Mission Pack. German Airports, German Airfields, De ORBX AU gold scenery. (een aanrader). Ook weer de FlyTampa KaiTak scenery. Een zeer leuk artikel over een vergelijking van die vele textures pakketten….(wees voorzichtig met het kopen). Vliegen met 2 motoren….. is dat nu wel zo veiliger. X-Plane wordt ook niet vergeten. Een interview met de VACC Austria director. Altijd leuk om eens de achtergronden te lezen. Ik zak even weg in mijn pilot chair en lees op mijn gemak wat genoemde artikelen. Morgen meer over de nieuwe PC Pilot.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x