Flight Illusion – Navigatie Instrumenten

Flight Illusion maakt zijn serie voor de flight instruments voor de General Aviation cockpit bouwers compleet met de komst van 3 nieuwe flight instrumenten. Namelijk de navigatie instrumenten. Zoals de VOR1, VOR2 en zelfs nog een ADF. De naalden van de instrumenten worden aangedreven door een stepper motor, wat een nauwkeurig resultaat oplevert. De instrumenten dienen aangesloten te worden op de GSA-55 interface.

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
7 november 2008 21:55

Hi Joop,
Tzt ben ik wel benieuwd hoe je het een en ander hebt ingebouwd. ? Foto’tje…… ?

Henk
7 november 2008 20:07

Dag Joop, En waarom is het dan een gemiste kans? Ten eerst waar jij het overhebt is Simkits denk ik. Mag ik je er mischien aan herineren dat Simkits al veel langer bestaat. ten 2de Simkits een totaal cessnapakket heeft incl een radiounit bijna een op een . flap unit en een throttle unit een realtime starter Dat Simkits een pedalunit heeft gelijk aan de echte. Dat Simkits een instrumentpanel met glareshield heeft. Zij nu ook aan een cessna-shell bezig zijn En wat heeft FI een paar metertjes. Dat de horizon van FI geen pitchindicator heeft(lekker orginee Ps je begrijpt… Lees verder »

Joop
7 november 2008 17:56

Alle instrumenten van Flightillusion worden aangedreven met stepper motors. Dit in tegenstelling tot de meeste andere aanbieders van sim- instrumenten! De stepper technologie leidt tot een veeeel naukeuriger en veeeel stiller instrument dan zo`n hobby bob ding met servo techniek. Servo is echt een gemiste kans…

0
Would love your thoughts, please comment.x