Toekomst Fs2004 ?

Carenado heeft misschien wel een beetje de aanzet gegeven. Er worden door hun geen Fs2004 toestellen meer ontwikkeld. De toekomst ligt nu bij FSX. Eigenlijk ook wel logisch. Voor Fs2004 is er inmiddels al zoveel verkrijgbaar en velen zullen uiteindelijk toch overgaan op FSX. Phil Taylor heeft dit ook wel bevestigd op zijn weblog. FSX nu bijna 2 jaar, met nog zo’n 2 jaar te gaan….. Dus 2010/2011 weer ales van voor af aan… Of gewoon nog lekker doorvliegen met Fs2004. Procedures en de theorie daarachter blijft tenslotte hetzelfde. 😉

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
henk de vries (PH52)
14 april 2009 06:34

met bepaalde stellingen ben ik eens maar heb er wel een eigen visie over ik vlieg zelf vanaf 98 en wat mij wel opvalt is dat men fsx op de markt bracht als de ultieme simulator maar het niet heeft getracht zo te maken dat men zijn oude software op de een of andere mannier kon gebruiken.ik denk als men dat had gedaan er veel meer aanhangers voor de fsx waren geweest. het geeft mij ook het gevoel dat ik gedwongen word weer veel te investeren in updates van software omdat het onbruikbaar is geworden. ik gebruik voor fs2004 al… Lees verder »

3 oktober 2008 00:04

@ Bart : Even hÊÊl kort door de bocht, maar het is niet de performance van FSX welke zuigt, maar jouw systeem. Ik draai FSX met ‘alles open’ (FEX, PMDG747, KJFK etc) makkelijk op 30 fps. Vergeef mij voor mijn ietwat ‘simpele’ reactie, maar jij vergelijkt een simulator welke nu een jaartje of 5, 6 op de markt is (oude techniek, achterhaalde) graphics op een pc welke (blijkbaar) de huidige techniek niet aan kan, met een sim, welke net 2 jaar jong is. Natuurlijk draait FS9 soepel en natuurlijk is FS9 leuk, met AES en alle andere add-ons. Maar vergeet… Lees verder »

karel
26 september 2008 00:23

Ik vind FSX gewoon te weinig bieden. waarom.zou ik mijn hele fs9 collectie weer opnieuw moeten kopen voor misschien wat betere graphics? Ms heeft behalve graphics bar weinig toegevoegd aan bv atc, slimmere AI aircraft, sloping runways, realistischere W&B, braking action, weather/wind modelling etc. met de huidige addons vor fs9 ben ik dik tevreden.

Bas-PH-BAS-KLM077
30 augustus 2008 11:21

Online vlieg ik met FS2004 in mijn zelfgebouwde cockpit. Met veel add ons ziet het er prima uit. Dit is niet standaard en hiervoor heb je toch wat geduld nodig om het zo realistich mogelijk te krijgen. Ook FSX heb ik geinstalleerd staan waar ik regelmatig een stukkie mee vlieg. Echter als je hedendaagse hardware hebt en de boel goed getuned heb draait het prima (locked 30fps). De meesten onder ons houden een framerate van 25-30 fps aan, hierboven is louter overhead. Zet je framerate vast op 30 of zo en je zal ook zien dat het beter draait. Ook… Lees verder »

12 augustus 2008 21:45

Bart, bedankt voor je reactie. Ik denk dat er vele ook wel zo over denken. Zelf vlieg ik hier ook nog met Fs2004. (Als ik al vlieg). Ik gebruik het meer om wat te proberen en voor wat procedure training. Uiteindelijk zal ik ook wel meer met FSX gaan vliegen, maar ja…. even sparen voor een sneller systeem.

Rob-PA7RM.

0
Would love your thoughts, please comment.x