Ultimate Flight Simulator Computer

Zoekt u de ideale computer voor uw Flightsimulator Fs2004/FSX. Welke processor/videokaart/hoeveel geheugen/kast/aantal harde schijven etc…. Maar ook welke software wilt u erop en wat voor externe hardware gaat u aansluiten. Voor al die specifieke wensen kunt u terecht bij de LHShop in Aalsmeer. Lees er meer over op de website.

Uw nieuwe Ultimate Flight Simulator Computer:

Interesse om uw volgende computer te (laten) optimaliseren voor flight simulator?
 
Voor slechts € 50,00 (inclusief btw) laat u zich in de Luchtvaart Hobby Shop uitgebreid informeren over de benodigde onderdelen en configuratie. De uitgebreide kennis en ervaring van de Luchtvaart Hobby Shop medewerker(s) staan garant voor degelijk en vakkundig advies.
 
Wat mag u verwachten tijdens dit gesprek:
 
Uw wensen worden doorgenomen. De mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden worden besproken. Installatie van hardware en software worden doorgenomen. U ontvangt geheel vrij blijvend een gespecificeerde offerte om uw Ultimate Flight Simulator Computer door de Luchtvaart Hobby Shop te laten bouwen en leveren.
 
Bij acceptatie van de Luchtvaart Hobby Shop offerte wordt het bedrag van dit informatie uur in mindering gebracht.
 
Wat heeft Luchtvaart Hobby Shop zoal te bieden:
  • Advies over computer onderdelen en systemen.
  • Samenstelling volgens uw wensen en specificaties
  • Uitgebreide uitleg bij aflevering
  • Installatie van hard- en software
  • 1 jaar gratis probleem annalyse
  • garantie conform fabrieksgarantie van de onderdelen, variërend van 6 tot 24 maanden
  • Uitgebreide kennis en ervaring op gebied van Flight Simulator en computers
  • Levering en integratie van alle randapparatuur
Subscribe
Kennis van
15 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
KLM241
21 oktober 2008 23:22

Ik vind het prima als mensen een andere mening zijn toegedaan v.w.b. offerte-kosten. Het gaat mij alleen te ver om die winkels dan te betitelen met ‘mafia’. Het wordt je toch duidelijk van te voren verteld en het is aan de koper om er dan mee in te stemmen of niet. Echt, het is voor een hobbie die mensen bdrijven misschien wat vreemd maar er zijn veel meer bedrijven die dat doen. De hele dag offertes maken en de concurrent er met de opdracht mee van door laten gaan, meestal omdat de koper nog eens inzage van de offerte geeft,… Lees verder »

wct46
2 oktober 2008 15:21

De vraag wat de beste computer is voor Flightsimulator kan je elke maand haast wel weer opnieuw stellen. Elke maand komt er nieuwe hardware voor de computer op de markt. De ene keer is dat de processor en de andere keer de videokaart, etc. En voor een goede computer is het wel wenselijk bij het veranderen van de onderdelen goed in de gaten te houden of het totaal wel een uitgebalanceerd systeem blijft. Welke verkoper kan daar geheel zelfstandig nog een goed beeld van vormen? Voor die informatie moet de verkoper bij zijn advies wel terugvallen op wat daarover op… Lees verder »

Harm Jan
26 september 2008 09:56

belachelijk dat ze 50 euro vragen om informatie te geven… Ik werk zelf in een computer winkel, als wij dit soort mafia parktijken zouden toepassen houden we geen klant meer over. Ook wij hebben te maken met loonkosten-huisvestingskosten – energie kosten + tal van andere kosten en daarbij moet ook nog eens belasting worden betaalt.

dus ze zijn wel gewoon winkeltje aan het spelen. En de technishe kennis gaat ook nergens over die zelfde technische kennis is naar boven te halen als je 5 minuten op internet kijkt.

KLM077
16 september 2008 22:29

@Japio, Precies helemaal mee eens. De technische kennis over de producten is perfect hiernaast vindt ik de service ook top.
Ik koop regelmatig hardware en software voor mijn cockpit bij
de LHShop met veel plezier want ik weet dat het daar gewoon goed zit.

Japio
16 september 2008 17:13

Het is natuurlijk niet zo dat ze bij de LH shop aan het winkeltje spelen zijn.Daar staat een bedrijf waar kosten worden gemaakt o.a. loonkosten-huisvestingskosten – energie kosten + tal van andere kosten en daarbij moet ook nog eens belasting worden betaalt. Dan is het toch de normaalste zaak van de wereld dat daar inkomsten tegenover staan en als je besluit met hen in zee te gaan trekken ze die 50 euro netjes van het eindbedrag af. En over de aanwezige kennis aldaar kan ik kort zijn, subliem!! Er is een samenwerkingsverband met Alternate – Barendrecht waar een aantal specialisten… Lees verder »

15
0
Would love your thoughts, please comment.x