Open Dagen Luchtmacht

Aanstaande weekend is het feest voor de luchtmacht spotters. Het weekend van 20/21 juni is het open dag bij de Luchtmacht basis in Leeuwarden. Tijdens de Open Dagen presenteert de Luchtmacht de mensen, middelen en taken die zij inzetten voor hun missies. Daarnaast is er werkelijk van alles te beleven op het gebied van luchtvaart. Hoogtepunt is daarbij de vliegshow, maar er zijn ook staticshows waar u de vliegtuigen van dichtbij kunt bekijken en er is een tentoonstellingsterrein met vele informatiestands. Zo zijn de parachutisten van Paracentrum Eelde-Hoogeveen aanwezig, de schermvliegers van Parapente Noord Nederland en vertegenwoordiging van de Dutch Air Tour.

De modelvliegers van de Leeuwarder Luchtvaart Club Aeria hebben wat in petto en de enige echt BOB-luchtballon van Action Ballooning zal te bewonderen zijn.

De Open Dagen zijn op vrijdag 20 en zaterdag 21 juni op de Vliegbasis Leeuwarden. Vanaf 08.00 uur is het terrein geopend voor bezoekers en om  09.00 uur beginnen de vliegshows. Op beide dagen zal omstreeks 17.00 uur het programma eindigen.

Meer informatie op www.luchtmacht.nl/opendagen2008

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x