NL2000 team zoekt scenery bouwers

Vanaf de website NL2000: “Het NL2000 team is druk bezig met het bouwen van een nieuwe release. Voor het bouwen hebben we nieuwe ‘ontwikkelaar’ collega’s nodig. We zoeken enthousiaste mensen, die 3 modellen willen bouwen en aan velden willen werken ten behoeve van de NL2000 scenery. We zoeken vooral mensen die initiatief kunnen en willen nemen om alles op een hoger plan te brengen. Kennis van Gmax, 3D studio, autocad etc is een pre. Binnen het team hebben we een opleidingsprogramma waarin je wordt meegenomen.

 Iedere ontwikkelaar wordt gekoppeld aan een bestaand teamlid, om je wegwijs te maken in de NL2000 ontwikkel omgeving. Je werkt met NL2000 collega’s onder coördinatie van een projectleider.

Uitdrukkelijk willen we ook mensen in het buitenland met ervaring uitnodigen om ons team te versterken.

Wat staat hier tegenover: Een creatief en innoverend team, erg leuke uitjes, contacten met de professionele vliegtuig industrie en ontwikkelindustrie, maar vooral het plezier om aan, wat ons betreft, een fantastisch project te werken.

Stuur je ‘sollicitatiemail’ naar NL2000@planet.nl.

Website: http://www.nl-2000.com/nuke/

Subscribe
Kennis van
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x